Levenhypotheek

Levenhypotheek

Deze hypotheekvorm is gekoppeld aan een traditionele levensverzekering. Gedurende de looptijd van uw hypotheek betaalt u alleen rente, geen aflossing. De premie die u betaalt voor uw levensverzekering wordt belegd door experts van de verzekeringsmaatschappij. Zo spaart u een kapitaal bijeen wat aan het eind van de looptijd op uw hypotheekschuld in mindering wordt gebracht. Uw verzekering komt tot uitkering op de vooraf overeengekomen datum of bij eerder overlijden van de verzekerde. Het verzekerd kapitaal van de levensverzekering is gegarandeerd. Als gevolg van eventuele extra winst die de maatschappij op de beleggingen behaalt, kan (boven de gegarandeerde uitkering) een extra bedrag tot uitkering komen. Zijn de rendementen van de verzekeraar lager dan verwacht, dan blijft u mogelijk met een restschuld zitten. Deze hypotheekvorm wordt alleen nog afgesloten indien u op 31 december 2012 een hypotheek had en in aanmerking komt voor het zogenaamde overgangsrecht.

Meer weten?

Bel ons op nummer 070 399 50 01
Of vul hier uw nummer in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Verzekeringen

Bent u verzekerd van de beste premies en voorwaarden? Wij ondersteunen u zowel met zakelijke als particuliere verzekeringen. Klik hieronder voor meer informatie.

Berekenen

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Over ons

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk assurantiekantoor hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Contact

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Website door: Dutch Media Lab