Caravan

Caravanverzekering

Voordelig uw caravan verzekeren, onbezorgd op vakantie!

Wanneer u erop uittrekt met uw caravan, wilt u zorgeloos genieten. Uw caravan geeft u een gevoel van vrijheid, waar u ook bent. En deze vrijheid wilt u goed beschermen. Met de uitgebreide caravanverzekering kunt u uw caravan, vouwwagen of aanhangwagen verzekeren tegen schade.

Cascodekking
De caravanverzekering biedt standaard een uitgebreide cascodekking. Onderweg, op de camping en in de winterstalling bent u verzekerd tegen schade. Dat is wel zo'n prettige gedachte.

Inventarisdekking
Naast de cascodekking kunt u de verzekering ook uitbreiden met een inventarisdekking. Wanneer u er met uw caravan op uittrekt, neemt u niet alleen uw bagage mee. U heeft ook allerlei zaken voor in de caravan nodig. Denk bijvoorbeeld aan: kook- en verwarmingsapparatuur, een koelkast, keukenspullen, beddengoed, electrische apparaten en (tuin)meubelen.

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een caravanverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Bel ons op nummer 070 399 50 01
Of vul hier uw nummer in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Berekenen

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Hypotheken

Wilt u een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en rekening houdt met veranderende omstandigheden? Lees hier meer over onze aanpak.

Over ons

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk assurantiekantoor hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Contact

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Website door: Dutch Media Lab