Motor

Motorverzekering

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van motorverzekeringen aan, zodat u precies heeft wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaald.

Iedereen in Nederland die een motor bezit, moet zich verplicht verzekeren tegen ongevallen. Op deze manier is de schade die u een ander aanricht altijd verzekerd. Of uw eigen schade verzekerd is hangt af van welke verzekeringsvorm u heeft.

In Nederland kennen wij drie varianten:

  • WA verzekering
  • Beperkt Casco
  • Volledig Casco


WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is tevens de goedkoopste motorverzekering. Deze verzekering dekt alleen de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. Alle andere kosten zijn niet gedekt en dient u dan ook zelf te betalen.


Beperkt Casco
Een Beperkt Casco motorverzekering dekt naast de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, maar ook de schade aan uw eigen motor, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden). Wanneer u echter (aantoonbaar) door uw eigen toedoen schade aan uzelf of uw motorfiets veroorzaakt, zal deze verzekeringsvorm dit niet vergoeden.


Volledig Casco
Deze verzekering is de meest uitgebreide en tevens duurste variant van de motorverzekering. Deze verzekering dekt naast de schade die u anderen toebrengt (niet opzettelijk), ook de schade die uzelf of uw motorfiets heeft opgelopen. Om er zeker van de te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het verstandig goed op de polisvoorwaarden te letten.


Wilt u een motorverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Meer weten?

Bel ons op nummer 070 399 50 01
Of vul hier uw nummer in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Berekenen

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Hypotheken

Wilt u een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en rekening houdt met veranderende omstandigheden? Lees hier meer over onze aanpak.

Over ons

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk assurantiekantoor hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Contact

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Website door: Dutch Media Lab