Oldtimer

Oldtimerverzekering

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van oldtimerverzekeringen aan, zodat u precies heeft wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaald.

Een oldtimerverzekering wordt in de volksmond ook wel een klassiekerverzekering genoemd. De verzekering is bedoeld voor auto's vanaf 20 jaar en ouder, waarmee niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gereden. Er zijn echter ook verzekeraars waar de leeftijdsgrens van de auto's op 25 jaar ligt. De oldtimerverzekering voor auto's kent (net zoals de verzekering voor een "gewone" auto) drie varianten:

WA verzekering
WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste motorverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze motorverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering dus zelf moeten betalen.

Beperkt Casco
Een Beperkt Casco motorverzekering dekt allereerst de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, zoals bij de WA verzekering. Daarnaast dekt deze motorverzekering ook nog schade aan uw eigen motor, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit betekend dat wanneer u schade oploopt door zaken waar u zelf niets aan kan doen (bijvoorbeeld diefstal of vandalisme), wordt deze schade gedekt door uw motorverzekering. Wanneer u echter zelf een fout maakt, zoals een botsing of een verkeerde inschatting, zal de beperkt casco verzekering de schade aan uzelf of aan uw voertuig, niet vergoeden. Beperkt Casco motorverzekering wordt ook wel WA plus of WA extra genoemd.

Volledig Casco
Een Volledig Casco motorverzekering is de duurste optie onder de motorverzekeringen. Deze verzekering dekt de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, maar dekt daarnaast ook de opgelopen schade van uzelf, zelfs als u deze zelf (niet opzettelijk) veroorzaakt heeft. Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Wilt u een oldtimerverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Meer weten?

Bel ons op nummer 070 399 50 01
Of vul hier uw nummer in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Berekenen

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Hypotheken

Wilt u een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en rekening houdt met veranderende omstandigheden? Lees hier meer over onze aanpak.

Over ons

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk assurantiekantoor hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Contact

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Website door: Dutch Media Lab