logo

Hypotheekadviseur Voorburg

Dé hypotheekadviseur bij het kopen van uw woning in Voorburg

Bij het kopen van een huis gaat u door een spannende fase in uw leven. Het hele proces, van het bepalen van het budget tot de verhuizing kan een achtbaan zijn er waarbij er veel informatie op u afkomt. Als hypotheekadviseur voorziet Oosterom & Verhagen u van al het advies wat u nodig hebt voor het maken van de juiste keuzes bij het kopen van uw woning. Al ruim 50 jaar zetten wij ons in als hypotheekadviseur in Voorburg, en wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u aan het einde van de rit uw droomwoning in handen hebt.

Een huis kopen in één van de oudste steden van Nederland

Voorburg is één van de oudste steden van Nederland, en de geschiedenis van Voorburg gaat zelfs terug naar die van de Romeinse tijd. In Voorburg tref je de ideale mix tussen rust en dynamiek aan. In het oude stadscentrum vind je verschillende gezellige restaurants en cafetaria’s. Ook als je van winkelen houdt kom je in Voorburg niks tekort, er bevinden zich allerlei leuke winkels en speciaalzaken. Daarnaast zijn in het winkelcentrum aan het Julianaplein moderne supermarkten te vinden die een uitgebreid winkelaanbod aanbieden.

Uw hypotheekadviseur met alles onder één dak

Met ervaren en gediplomeerde hypotheekadviseurs geloven wij bij Oosterom & Verhagen in persoonlijke dienstverlening. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek nemen we alle hypotheekvormen door en brengen we de wensen die u heeft in kaart. Nadat we ons verdiepen in uw persoonlijke situatie komen we tot een advies dat het beste bij u past. Met deze persoonlijke aandacht zijn wij er voor iedereen die wij kunnen helpen bij het afsluiten van de juiste hypotheek voor u.

Uitgebreid aanbod van diensten in de gehele regio

Oosterom en Verhagen Hypotheken & Verzekeringen reikt verder dan alleen Voorburg. Bent u op zoek naar een woning in Nootdorp? Ook hier kunnen wij u van hypotheekadvies voorzien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren