Bestelauto

Bestelauto

Bestelautoverzekering

Voor bestelauto’s geldt de verplichting van tenminste een WA-verzekering. Wij bieden diverse verzekeringen om de WA-verzekering uit te breiden met een verzekering die past bij u situatie. De premieberekening van bestelauto’s wordt bepaald door het zogenaamde treingewicht. Treingewicht is de definitie die wordt gebruikt om het totaalgewicht van een samenstel van voertuigen aan te geven. Ook de wijze van gebruik van de bestelauto, zakelijk of privé, is bepalend bij het vaststellen van de premie. Dit heeft te maken met de hoogte van de belasting die betaald moet worden.

Bij ons kunt u er voor kiezen om uw bestelautoverzekering uit te breiden met specifieke, aanvullende verzekeringen voor persoonlijke schade van de bestuurder en inzittenden, juridische ondersteuning en pech onderweg.

Een beperkt casco bestelautoverzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u aan anderen toebrengt, de schade aan uw eigen bestelauto. Op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt (bijv. diefstal of schade veroorzaakt door derden).

De volledig casco verzekering is de meest uitgebreide variant van de bestelautoverzekering. Deze verzekering dekt naast de (niet opzettelijke) schade die u anderen toebrengt, de schade die uzelf of uw bestelauto heeft opgelopen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste verzekering heeft, is het goed bij ons de juiste verzekering af te sluiten. is het verstandig goed op bij ons de juiste verzekering af te sluiten.

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Team
Marion
Bas
Cella
Martijn
Niels
Monique
Niels
Tamara

Succesverhalen

9,5

“Persoonlijk, eerlijk, meedenkend, bekijkt het gehele plaatje. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en natuurlijk niet onbelangrijk met mijn nieuwe verzekeringen!”

10,0

“Behulpzaam en houd ons op de hoogte van de ontwikkeling en een zeer vriendelijk persoon 👍 ”

10,0

“Mike een Oosterom&Verhagen staan al jaar en dag voor ons klaar. Er wordt altijd snel gehandeld en gezocht naar de juiste oplossingen. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben!”

10,0

“Ik heb geweldige service ontvangen! Vanaf het moment dat ik contact opnam, was Marion behulpzaam en vriendelijk. De klantgerichtheid en professionaliteit hebben echt indruk op me gemaakt.”

10,0

“De verzekeringsadviseur weet waar hij over praat en legt dit in duidelijke taal uit , daardoor is het erg fijn om met deze persoon al je wensen duidelijk te maken , hierbij creëert hij een vertrouwen waardoor wij al tientallen jaren bij hem komen”

10,0

“Klantgericht, deskundig, praktisch en "to the point".”

10,0

“Zeer snelle en correcte afhandeling en betaling na het sturen van de door ons ontvangen factuur betreffende lekkage in onze badkamer.”

10,0

“Goede service en meedenken in het belang van de klant.”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *