Oldtimer

Oldtimer

Oldtimer

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van oldtimerverzekeringen aan, zodat u precies de verzekering krijgt die u nodig heeft en niet teveel premie betaald.

Een oldtimerverzekering of een klassiekerverzekering is bedoeld voor auto's vanaf 20 jaar en ouder die niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gebruikt. De oldtimerverzekering kent net zoals de autoverzekering drie varianten:

WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste motorverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze motorverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering zelf moeten betalen.

Een Beperkt Casco motorverzekering dekt allereerst de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, zoals bij de WA verzekering. Daarnaast dekt deze motorverzekering schade aan uw eigen motor, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit betekent dat wanneer u schade oploopt door zaken waar u zelf niets aan kan doen (bijvoorbeeld diefstal of vandalisme), deze schade gedekt wordt door uw motorverzekering. Wanneer u echter zelf een fout maakt, zoals een botsing of een verkeerde inschatting, zal de beperkt casco verzekering de schade aan uzelf of aan uw voertuig niet vergoeden. Beperkt Casco motorverzekering wordt ook wel WA plus of WA extra genoemd.

Een Volledig Casco motorverzekering is de duurste optie onder de motorverzekeringen. Deze verzekering dekt de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, en dekt de opgelopen schade van uzelf, zelfs als u deze zelf (niet opzettelijk) veroorzaakt heeft. Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Team
Marion
Bas
Cella
Martijn
Niels
Monique
Niels
Tamara

Succesverhalen

9,5

“Persoonlijk, eerlijk, meedenkend, bekijkt het gehele plaatje. Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening en natuurlijk niet onbelangrijk met mijn nieuwe verzekeringen!”

10,0

“Behulpzaam en houd ons op de hoogte van de ontwikkeling en een zeer vriendelijk persoon 👍 ”

10,0

“Mike een Oosterom&Verhagen staan al jaar en dag voor ons klaar. Er wordt altijd snel gehandeld en gezocht naar de juiste oplossingen. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben!”

10,0

“Ik heb geweldige service ontvangen! Vanaf het moment dat ik contact opnam, was Marion behulpzaam en vriendelijk. De klantgerichtheid en professionaliteit hebben echt indruk op me gemaakt.”

10,0

“De verzekeringsadviseur weet waar hij over praat en legt dit in duidelijke taal uit , daardoor is het erg fijn om met deze persoon al je wensen duidelijk te maken , hierbij creëert hij een vertrouwen waardoor wij al tientallen jaren bij hem komen”

10,0

“Klantgericht, deskundig, praktisch en "to the point".”

10,0

“Zeer snelle en correcte afhandeling en betaling na het sturen van de door ons ontvangen factuur betreffende lekkage in onze badkamer.”

10,0

“Goede service en meedenken in het belang van de klant.”

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact met ons op via het contactformulier en wij zullen z.s.m. reageren

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Voer hier uw bericht in *