logo

Oldtimer

Oldtimer

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van oldtimerverzekeringen aan, zodat u precies de verzekering krijgt die u nodig heeft en niet teveel premie betaald.

Een oldtimerverzekering of een klassiekerverzekering is bedoeld voor auto's vanaf 20 jaar en ouder die niet meer dan 7.500 km per jaar wordt gebruikt. De oldtimerverzekering kent net zoals de autoverzekering drie varianten:

WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de goedkoopste motorverzekering die we in Nederland kennen. Deze verzekering dekt enkel schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt. De kosten aan uzelf en uw voertuig worden bij deze motorverzekering niet vergoed en deze zult u bij een WA verzekering zelf moeten betalen.

Een Beperkt Casco motorverzekering dekt allereerst de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, zoals bij de WA verzekering. Daarnaast dekt deze motorverzekering schade aan uw eigen motor, op voorwaarde dat u deze schade niet zelf heeft veroorzaakt. Dit betekent dat wanneer u schade oploopt door zaken waar u zelf niets aan kan doen (bijvoorbeeld diefstal of vandalisme), deze schade gedekt wordt door uw motorverzekering. Wanneer u echter zelf een fout maakt, zoals een botsing of een verkeerde inschatting, zal de beperkt casco verzekering de schade aan uzelf of aan uw voertuig niet vergoeden. Beperkt Casco motorverzekering wordt ook wel WA plus of WA extra genoemd.

Een Volledig Casco motorverzekering is de duurste optie onder de motorverzekeringen. Deze verzekering dekt de schade die u (niet opzettelijk) aan anderen toebrengt, en dekt de opgelopen schade van uzelf, zelfs als u deze zelf (niet opzettelijk) veroorzaakt heeft. Let altijd goed op de polisvoorwaarden voor de exacte dekking van uw verzekering!

Een verzekering neemt risico’s weg en geeft een veilig gevoel, wij bieden altijd de beste verzekering.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren