logo

Hypotheekadviseur Westland

Hypotheekadviseur Westland

50 jaar ervaring als hypotheekadviseur in de regio Westland

Oosterom & Verhagen is al ruim 50 jaar actief als het gaat om geven van hypotheekadvies in de regio Westland. Met deze expertise en ervaring doen wij al het mogelijke om u bij te staan bij het kopen van uw nieuwe woning. Of het nu uw eerste woning is of een verhuizing, het kopen van een nieuw huis is altijd spannend. Ongetwijfeld zullen er gedurende dit proces veel vragen op u afkomen, met al onze kennis, kunde en ervaring doen wij er bij Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen alles aan om u zo goed mogelijk antwoord te geven op deze vragen.

Dienstverlening op maat bij Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen

Bij Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen geloven we in een persoonlijke dienstverlening. Er zijn vele verschillende hypotheekvormen, en elke hypotheekvorm heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen. Gedurende een eerste gratis orientatiegesprek brengen we uw persoonlijke situatie in kaart, en houden we uiteraard rekening met de wensen die u heeft. Op deze manier komen we gezamenlijk tot de hypotheekvorm die het beste uw persoonlijke situatie past.

Wonen tussen de duinen in het Westland

Wanneer u kiest om te gaan wonen in het Westland, kiest u voor een woonplek waarbij het strand uw achtertuin is. In het Westland is ruim 8 kilometer aan strand, gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland; het Nationaal Park Hollandse Duinen. Het Westland bestaat uit meerdere dorpskernen, en in elke dorpskern is een ruim aanbod aan faciliteiten die u van alle gemakken voorzien. Elke dorpskern in het Westland heeft zijn eigen sfeer en biedt verschillende speciaalzaken aan.

Wat kunnen wij als hypotheekadviseur voor u betekenen?

Sinds jaar en dag geloven wij bij Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen dat wij de ideale partner zijn voor al uw hypotheekadvies. Dit doen we door u van alle gemakken te voorzien, en constant op zoek te gaan naar oplossingen en mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke situatie. Op deze manier komen we tot een hypotheekadvies op maat. Met deze persoonlijke aanpak hopen wij een deel van de zorgen die een nieuw huis kopen met zich meebrengt bij u weg te nemen, en hier plezier voor terug te geven. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 070 399 50 01.

Uitgebreid aanbod van diensten in de gehele regio

Bent u op zoek naar een lokale hypotheekadviseur en bent un van plan te gaan wonen in Leidschendam? Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen is onder andere actief als hypotheekadviseur in Zoetermeer.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren