Kostbaarheden

Kostbaarhedenverzekering

Een kostbaarhedenverzekering wordt vaak afgesloten voor kostbaarheden, die buitenshuis worden gebruikt, zoals sieraden, muziekinstrumenten of fotoapparatuur. De kostbaarhedenverzekering biedt dekking tegen nagenoeg alle mogelijke schadeoorzaken, ongeacht waar de kostbaarheden zich bevinden. Op uw inboedelverzekering zijn meestal maar beperkte bedragen verzekerd en daarom kan het voor u van belang daarvoor een speciale verzekering af te sluiten.

Verzekerd bedrag
Het verzekerde bedrag is natuurlijk erg belangrijk. Voor nieuwe spullen kan dat de aankoopprijs zijn, voor oude voorwerpen wordt vaak een recent taxatierapport verlangd.

Premie
De premie voor een kostbaarhedenverzekering is afhankelijk van de waarde en van het soort object. Soms speelt ook de regio waarin u woont een rol. Wanneer uw huis is voorzien van een alarminstallatie kan dit in bepaalde gevallen een premiekorting opleveren.

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een kostbaarhedenverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Meer weten?

Bel ons op nummer 070 399 50 01
Of vul hier uw nummer in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Berekenen

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Hypotheken

Wilt u een hypotheek die past bij uw persoonlijke situatie en rekening houdt met veranderende omstandigheden? Lees hier meer over onze aanpak.

Over ons

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen en hypotheken. Als onafhankelijk assurantiekantoor hechten wij waarde aan een persoonlijke benadering en advies op maat.

Contact

Zelf uw maximale hypotheek berekenen of bekijken of een besparing op uw huidige hypotheek mogelijk is? Bereken hier wat voor u de best passende opties zijn.

Website door: Dutch Media Lab