logo

Hypotheekadviseur Delft

Hypotheekadviseur Delft

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Delft

Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen heeft al ruim 50 jaar ervaring met het geven van hypotheek advies. Als Hypotheekadviseur in Delft geven wij met onze gediplomeerde adviseurs een advies die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Of u nou gaat voor uw eerste koophuis of overstapt naar een nieuw huis, wij staan voor u klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu een gratis oriëntatiegesprek aan en wij drinken graag een kopje koffie met u om alle mogelijkheden in kaart te brengen.

Uw hypotheekadvies op maat

Voor het kopen van een huis heeft u in bijna alle gevallen een hypotheekadviseur nodig. Het aanvragen van een hypotheek kan een ingewikkeld proces zijn, en wij van Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen zijn er voor u om dit allemaal in goede banen te leiden. Na het gratis oriëntatiegesprek, waarin we uw persoonlijke situatie en wensen en behoefte in kaart brengen stellen wij een advies op maat voor u samen. Hierin vindt u onder andere een overzicht van de verschillende hypotheekverstrekkers en welke hiervan voor u de beste voorwaarden hebben. Samen komen we uiteindelijk tot de beste hypotheek die u nodig hebt voor uw droomwoning.

Een huis kopen in één van de oudste steden van Nederland

Zeg je Delft dan zeg je Johannes Vermeer en Delfts blauw. Echter, Delft is veel meer dan dat. Wanneer je door de straten aan de grachten van Delft loopt kom je talloze barretjes en restaurants tegen. Aan historie en cultuur ook geen gebrek in Delft. Zo zijn er verschillende musea in de binnenstad. In het centrum zijn er vele winkels die u langs kunt gaan om te shoppen, of je nou op zoek bent naar trendy shops of de bekendere grotere winkels: er is voor iedereen wat te vinden. Kortom, in Delft hoef je je dus nooit te vervelen!

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren