logo

Hypotheekadviseur Leidschendam

Hypotheekadviseur Leidschendam

Dé hypotheekadviseur in Leidschendam met kennis van alle ins- en outs van de markt

Bij het kopen van een huis komen allerlei lastige zaken om de hoek kijken. Om dit in goede banen te leiden heeft Oosterom &Verhagen Hypotheken en Verzekeringen gediplomeerde adviseurs in dienst die u bij elke stap van advies kunnen voorzien. Voor het afsluiten van een hypotheek ligt geen kant- en klaar stappenplan klaar, daarom kijken wij bij Oosterom & Verhagen altijd goed naar uw persoonlijke situatie voordat we kiezen welke hypotheek het beste bij u past. Er zijn veel verschillende soorten hypotheekvormen, die elk hun eigen kenmerken hebben. Bent u hier benieuwd naar? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan en wij zullen deze uitgebreid met u doornemen.

Waarom hebt u een hypotheekadviseur nodig?

Zoals gezegd komt er veel op u af bij het kopen van een nieuw huis. Wij zetten ons al ruim 50 jaar in als hypotheekadviseur in Leidschendam. Met deze expertise weten we dat elke situatie uniek is, en daarom geloven wij bij Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen dan ook in een persoonlijke aanpak. Tijdens het oriëntatiegesprek nemen we uw persoonlijke situatie door, en brengen we uw wensen en behoefte in kaart. U ontvangt van ons een hypotheekadvies op maat, en zullen u verder adviseren bij alles wat nodig is voor het kopen van uw droomhuis.

Van alle gemakken voorzien in Leidschendam

Leidschendam is de laatste jaren erg in trek bij jonge gezinnen. Door de geografische ligging van Leidschendam, en de aansluiting met de A4 is er een uitstekende verbinding met steden als Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag. Het historische centrum van Leidschendam is voorzien van vele leuke cafés en restaurants, waardoor u nooit ver weg hoeft te gaan voor een gezellig uitstapje. In Leidschendam vind je genoeg supermarkten en winkels voor alle essentiële benodigdheden. Op 5 minuten fietsen van Leidschendam vindt u de Westfield Mall of The Netherlands, hier treft u een aanbod van ruim 200 winkels.

Oosterom & Verhagen Hypotheken en Verzekeringen is actief in meerdere plaatsen

Bent u op zoek naar een lokale hypotheekadviseur en bent un van plan te gaan wonen in Voorburg? Ook in Voorburg kan Oosterom & Verhagen u van dienst zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren