logo

Hypotheekadviseur Nootdorp

Dé hypotheekadviseur bij het kopen van uw woning in Nootdorp

Niemand wil voor verassingen komen te staan bij het kopen van zijn of haar huis. Oosterom & Verhagen is dé hypotheekadviseur in Nootdorp die u advies kan geven over alles wat er komt kijken bij het kopen van uw nieuwe huis. Al 50 jaar zetten wij ons in als hypotheekadviseur in Nootdrop, en met deze jarenlange ervaring zijn wij in staat u een hypotheekadvies te geven die het beste bij u past. Het kopen van een nieuw huis is altijd een spannende fase in uw leven, en wij staan u hier graag in bij!

Wonen tussen het groen midden in de randstad

Nootdorp bevindt zich midden in de randstad. Ondanks dat bent u in Nootdorp omgeven door het groen. Het landelijke karakter is hier nog volop voelbaar, omringd door natuur en weilanden. Binnen een half uur bent u met het OV of met de auto in grote steden als Rotterdam, Den-Haag, Delft of Zoetermeer. De ligging en de bereikbaarheid van Nootdorp is dus ideaal. Daarnaast is er in Nootdorp een groot aanbod aan winkels, horeca, evenementen en cultuur, u hoeft zich hier dus geen moment te vervelen.

Hypotheekadviseur die alle zorg uit handen neemt

Wij geloven dat het allemaal begint met een persoonlijke aanpak. Met van een gratis oriëntatiegesprek brengen wij uw persoonlijke situatie en behoefte in kaart. Er zijn veel verschillende hypotheekvormen, deze nemen wij allemaal met u door zodat u hier een juist beeld van heeft. Ten slotte komen wij met een advies op maat, die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Dit hypotheekadvies nemen wij uiteraard gezamenlijk met u door, zodat wij alles kunnen toelichten en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Wij zijn er voor jong en oud, voor iedereen die wij kunnen helpen met het kopen van zijn of haar droomhuis.

Ook in Voorburg kunnen we u helpen

Wist u dat Oosterom en Verhagen Hypotheken & Verzekeringen ook actief is in Voorburg? Bent u geinteresseerd in het kopen van een woning in Voorburg? Bekijk dan hier alles over ons hypotheekadvies in Voorburg.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact met ons op via het contact
formulier en wij zullen z.s.m. reageren